Alaerds opvolger DHPA-directeur Steltman

Dutch Hosting Provider Association (DHPA) heeft een nieuwe directeur. Ruud Alaerds volgt per 1 mei 2016 Michiel Steltman op. Alaerds heeft een achtergrond als marktonderzoeker in de ict. Hij werkte onder meer voor Heliview. Steltman maakte op 1 januari 2016 de overstap naar Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL) en nam totdat een geschikte opvolger gevonden was de taken van directeur waar.

'Met de komst van Stichting DINL is de agenda van de DHPA aan het veranderen. DHPA zal zich meer op marketing activiteiten gaan richten om bewustwording in de markt te realiseren zodat we de hosting- en cloudsector verder kunnen promoten in Nederland. Wij zijn dan ook blij dat we in Ruud Alaerds iemand met de juiste achtergrond hebben gevonden die uitermate geschikt is om aan deze opdracht praktische invulling te geven'm stelt Eric Vredeveldt, bestuurslid en secretaris van de DHPA over de benoeming van Alaerds.

Alaerds heeft ruime ervaring in de wereld van ict-marktonderzoek, market intelligence en advies, onder andere bij Heliview. Alaerds over zijn benoeming: 'De hosting wereld is een uitdagende omgeving waarin ontwikkelingen, technologisch maar ook in het marktveld, razendsnel gaan. Tegelijkertijd moet Nederland er nog achter komen hoe cruciaal deze sector is voor bedrijven, instellingen maar ook de burger. Ik beschouw het als een voorrecht om deze sector te mogen vertegenwoordigen op weg naar beter begrip en verdere professionalisering.' Alaerds gaat in de periode na zijn aantreden de deelnemers van DHPA bezoeken om kennis te maken.

Over DHPA

De stichting DHPA is een samenwerking van markt leidende hosting- en cloud providers, en hun mark leidende leveranciers. De DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie. DHPA is tevens één van de oprichters van de koepelorganisatie DINL (Digitale Infrastructuur Nederland) die de belangen van Nederland als digital mainport en vestigingsplaats voor online diensten propageert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-18T16:48:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.