TCS brengt IT-omgeving Randstad naar publieke cloud

De Indiase ict-dienstverlener Tata Consultancy Services (TCS) heeft een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst gesloten met de divisie Global IT Solutions van uitzendbureau Randstad. Doel is het opzetten en inzetten van een groot publiek cloudplatform voor it-netwerkdiensten.

Het contract met TCS is onderdeel van de nieuwe it-strategie van Randstad. Het uitzendconcern wil onder andere zijn infrastructurele it-activiteiten verbeteren. Vorig jaar kondigde het bedrijf al aan een gecentraliseerd it-servicecenter op te richten om de wereldwijde activiteiten beter te kunnen ondersteunen. Daarvoor wil Randstad netwerken inzetten die de kracht van het openbare internet benutten en datacenter-hosting in de publieke cloud.

Het servicecenter ging op zoek naar partners om de it-omgeving geleidelijk om te vormen naar volledig cloud. De keuze viel op TCS. Volgens Randstad is het Indiase ict-bedrijf in staat om met zijn expertise en staat van dienst in grootschalige, internationale digitaliserings- en it-projecten een groot publiek cloudplatform te realiseren.

Amit Kapur, directeur van TCS Benelux, licht toe: ‘In de dynamische economie van vandaag vraagt zakelijk succes om snel inspelen op nieuwe kansen en veranderende klantbehoeften. Met deze samenwerking kan Randstad de souplesse en schaalbaarheid van zijn mondiale it-diensten aanzienlijk vergroten en bovendien extra efficiency en schaalvoordelen realiseren.’

Randstad is een van ’s werelds grootste uitzendorganisaties, met meer dan 4600 vestigingen in 39 landen en een omzet van negentien miljard euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-15T11:36:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.