Ox neemt strategisch belang in ITON

cloud computing

Ict-dienstverlener Iton heeft investeringsmaatschappij Ox binnengehaald om de cloudplannen van het bedrijf te ondersteunen. Ox neemt een strategisch belang in Iton; Ernst Merks en Rody van Egmond blijven aandeelhouder en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Verdeeld over drie locaties in Enschede, Veenendaal en Hoofdorp telt het bedrijf ruim 125 werknemers.

Het afgelopen jaar heeft Iton voor een strategie gekozen waarbij het wil groeien als aanbieder van hybride cloudoplossingen, Om deze plannen te realiseren, heeft het een investeerder gezocht. Het bedrijf kwam uiteindelijk uit bij investeringsmaatschappij Ox uit Amsterdam.

Iton ziet een groeiende behoefte aan het afnemen van it-diensten als een service en ontzorging. Het bedrijf wil hierop inspelen door zijn hybride cloudportfolio verder te ontwikkelen waarbij klanten zelf een mix van oplossingen en diensten kunnen selecteren. Algemeen directeur Ernst Merks: ‘We hebben een goede marktpositie. Met deze vermogensversterking kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden, waardoor we onze klanten blijvend beter van dienst kunnen zijn.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-05T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.