Managed hosting door True

SAP HR-oplossing ook geschikt voor Microsoft Azure

 

Human resources

SAP maakt zijn cloudgebaseerde oplossingen voor hr-management, de SAP Successfactors HCM Suite, de komende vijf jaar beschikbaar voor Microsoft Azure. Dit is volgens de erp-leverancier de eerste stap in het aanvullen van zijn eigen infrastructuur en het draaien van de software-oplossing in een publieke cloud van een derde partij.

Deze deal bouwt verder op de al bestaande samenwerking tussen beide bedrijven. Zo zijn SAP Hana-databasetools en -applicaties geschikt voor het Microsoft Azure cloudplatform. Ook de SAP personeelszaken- en boekhoudoplossingen Fieldglass, Concur and Successfactors zijn verbonden met Microsoft, maar dan met de Microsoft Office 365-werkplekomgeving in de cloud.

De uitgebreidere samenwerking past in de cloudstrategie van Microsoft om met een breed pallet aan partners te werken. Daarnaast verwacht het ict-concern door SAP als cloudpartner binnen te halen, scherper te kunnen concurreren met Amazon Web Services, zo meldde het Amerikaanse ict-vakblad Computerworld eerder dit jaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5859823). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×