Atos en VMware bieden private cloud

VMworld 2016

cloud volgende stap

It-dienstverlener Atos heeft tijdens VMworld 2016 Europe in Barcelona de lancering aangekondigd van de zogeheten Digital Private Cloud. De oplossing maakt deel uit van Atos’ aanbod van hybride clouddiensten en is gebaseerd op VMware’s software-gedefinieerde datacenter-technologie. Digital Private Cloud is vanaf nu voor klanten in alle delen van de wereld verkrijgbaar.

‘Digital Private Cloud is beschikbaar voor organisaties die een heldere strategie uitzetten in termen van veiligheid en governance en op zoek zijn naar partners die hen kunnen ondersteunen bij hun overstap naar de cloud, in het bijzonder de private cloud’, stelt Eric Grall, hoofd managed services van Atos.

De private cloud is gebaseerd op een uniforme, geautomatiseerde en programmeerbare architectuur. Volgens Atos gaat het om een schaalbare private cloudinfrastructuur die meegroeit met de business. Als onderdeel van deze oplossing kunnen klanten gebruikmaken van VMware’s software-gedefinieerde datacenter-technologie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wederom presenteert ATOS haar Canopy Stack gezamenlijk met VMware, of iig een afgeleide hiervan. Hoe vaak dient een product opnieuw gepositioneerd te worden? Als het niet succesvol is, gaat het niet meer succesvol worden. Atos werkt met achterhaalde achterliggen EMC techniek, wat gedragen wordt door een stroperige organisatie waar verjongen nooit op de agenda heeft gestaan.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-19T11:57:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.