CIG kiest datacenterdiensten van CJ2

Handen schudden

CIG (voormalig Centraal Staal) uit Groningen kiest voor de datacenterdiensten van CJ2. De volledige serveromgeving wordt ondergebracht bij het Groningse hostingbedrijf. Daarnaast wordt de huidige samenwerking geïntensiveerd. CIG breidt de bestaande internetverbinding uit en gaat over op een eigen verbinding.

CIG, opgericht in 1972, is als industrieel conglomeraat actief in de scheepsbouw, architectuur, kunstwereld en levert bouwpakketten, engineering oplossingen en (scheeps)bouwprojecten. Het werkt al sinds 2007 samen met CJ2. Zo verloopt de domeinregistratie en internetverbinding via het hostingbedrijf.

Nu hebben de partijen een contract afgesloten om de bestaande internetverbinding van CIG uit te breiden, om over te gaan op een eigen verbinding en om de serveromgeving extern onder te brengen bij CJ2. Voorheen stonden de servers van CIG namelijk voornamelijk op interne kantoorlocaties.

CJ2 Hosting is opgericht in 2002 en beschikt over zeven datacenterlocaties in Nederland en Duitsland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-15T10:06:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.