Kim van Brugge stapt op bij Portland

Oprichter George van Brugge na tien jaar weer CEO

Kim van Brugge wordt zelfstandig adviseur.

Ceo Kim van Brugge stapt op bij softwaredistributeur Portland Europe. Zijn broer George van Brugge volgt hem vanaf 1 januari 2017 op. De vertrekkende ceo gaat zich richten op nieuwe projecten buiten Portland.

‘Kim is de afgelopen tien jaar van onschatbare waarde geweest voor onze organisatie. We zijn hem erg dankbaar voor zijn inzet. Vanaf volgend jaar gaat hij zich onder meer bezighouden met het adviseren van ict-organisaties over kwesties die betrekking hebben op sales, teamspirit en management’, aldus de distributeur.  

George van Brugge is oprichter van Portland en stond tot 2007 tien jaar aan het roer van de organisatie. Na een uitstap naar Kaseya, waar hij algemeen directeur was, keert hij nu weer terug. Van Brugge wil zich richten op verdere groei en van de softwaredistributeur een autoriteit maken op het gebied van managed services voor it-dienstverleners.

Softwaredistributeur Portland, opgericht in 1998, richt zich specifiek op het mkb en levert cloud- en on-premise-oplossingen aan deze doelgroep. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-15T14:48:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.