LeaseWeb wordt Tier 1-cloudpartner Microsoft

Hostinggigant LeaseWeb treedt toe tot het Microsoft Cloud-partnernetwerk. Het wordt Tier 1-leverancier voor het programma voor hybride infrastructuren. De aansluiting bij het Microsoft Cloud-partnernetwerk is volgens LeaseWeb een logische vervolg op een meerjarige samenwerking met Microsoft. LeaseWeb wordt naar eigen zeggen nauwer betrokken bij ontwikkelingen rondom de clouddiensten van Microsoft.

LeaseWeb: 'Als hybride cloudleverancier combineren we ‘best-in-class’-cloud diensten, aangeboden door Microsoft, met de mogelijkheden van een eigen hosting platform.' Volgens het bedrijf versterkt het cloudpartnernetwerk de band tussen LeaseWeb en Microsoft en biedt het mogelijkheden om de samenwerking verder uit te breiden.

'Op deze manier kunnen we de markt voor hybride clouddiensten definiëren, verder ontwikkelen en laten groeien', aldus Robert van der Meulen, technical evangelist bij LeaseWeb. Hij ziet het bereiken van de status als een mijlpaal en het resultaat van een goede samenwerking tussen de product- en operationele teams van Leaseweb.

Microsoft-partner

LeaseWeb is één van de grootste hostingpartners van Microsoft in Nederland. Door die status krijgt het toegang tot nieuwe technologie die wordt ontwikkeld door Microsoft, trainingen en ondersteuning (support).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-17T13:00:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.