BT bouwt en beheert IT-infrastructuur Komatsu

BT krijgt de opdracht om voor Komatsu een hybride netwerk te ontwerpen, bouwen en beheren. Het betreft de wereldwijde it-infrastructuur van de internationale fabrikant van mijnbouw- en bouwmaterieel. Dat omvat 26 locaties, verspreid over vijftien landen in Europa, Azië-Pacific en Zuid-Amerika.

Het Europese hoofdkantoor van Komatsu is gevestigd in het Belgische Vilvoorde. Het gunt BT’s Benelux-organisatie de opdracht om de wereldwijde it-infrastructuur te ontwerpen, bouwen en beheren. BT combineert hiervoor zijn IP Connect Global-oplossing met de hybride service (hVPN) voor kleinere locaties.

BT Advise, het services-team van BT, gaat de centrale it-infrastructuur van Komatsu consolideren in twee datacenters van BT. Zij leveren daarnaast diensten op het gebied van telehousing, internettoegang en load balancing.

Een ander onderdeel van het contract is de overstap naar voice over ip (VoIP). Het bedrijfskritieke spraakverkeer van Komatsu wordt gerouteerd met BT’s One Voice gecentraliseerde sip-trunking dienstverlening. Tot slot moet BT de prestaties van de bedrijfsapplicaties verbeteren. Hiervoor wordt BT Connect Intelligence geïmplementeerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-23T11:35:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.