IonIT opent nieuw kantoor in Nieuwegein

Leverancier van identity en access management-oplossingen, IonIT, is donderdag 1 december vanuit Den Haag naar Nieuwegein verhuisd. Een centrale en goed bereikbare locatie voor zowel teamleden als relaties gaf de doorslag voor het nieuwe kantoor. Naast het hoofdkantoor in Nieuwegein heeft IonIT ook nog een vestiging in Eindhoven.

Dietmar Ricksen, managing partner van IonIT over het nieuwe kantoor: ‘Sinds de fusie met Oxford Computer Group Benelux zijn we aardig aan het groeien en onze iam-experts wonen door heel het land. Hierdoor kregen we behoefte aan een pand met meer ruimte en een professionele uitstraling op een centrale plek in het land. Het nieuwe kantoor biedt ook volop gelegenheid om samen te werken, te overleggen en verder door te groeien.'

Leverancier van identity en access management-oplossingen, IonIT, en de gelijksoortige leverancier Oxford Computer Group Benelux zijn in april van dit jaar gefuseerd. Doelstelling hiervan was het beter in kunnen spelen op specifieke klantenvragen, zoals het maken van koppelingen met diverse platformen en applicaties; het aansluiten van cloudapplicaties op bestaande iam-oplossingen; het geschikt maken van iam-oplossing voor de cloud; en het inregelen van cloud-security. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-02T11:29:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.