Oxilion neemt Business Hosting over

samenwerking

Hostingbedrijf Oxilion uit Enschede heeft JDN ICT Services uit Dieren overgenomen, het bedrijf achter Business Hosting. Alle cloud- en hostingdiensten en domeinnaamregistraties van Business Hosting worden voortaan door Oxilion gefaciliteerd. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Oxilion neemt JDN ICT Services formeel met terugwerkende kracht vanaf 31 augustus 2016 over. Voor de klanten van het bedrijf uit Dieren heeft de overname volgens het hostingbedrijf geen gevolgen. 


Uitbreiding en overnames

De afgelopen twee jaar zat Oxilion niet stil. In mei van dit jaar werd bekend dat het bedrijf zijn productielocaties in Enschede en Hengelo ging uitbreiden naar Amsterdam. In januari 2015 kondigde Oxilion aan dat het de hostingactiviteiten van stadsgenoot MetroPlus en Red5 uit Woerden over ging nemen.

Het in 2000 opgerichte Oxilion is gevestigd in Enschede en profileert zich als onafhankelijk specialist in managed hostingdiensten. Bij het bedrijf werken twintig medewerkers voor ruim 8500 klanten. Dat zijn onder meer verzekeraar Ohra Instituut Fysieke Veiligheid Nederland, Alzheimer Nederland, ingenieursbureau Tauw en verschillende reclamebureaus en webontwikkelaars. De onderneming beheert naar eigen zeggen ruim vijftienhonderd virtuele servers en dertigduizend domeinnamen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-07T10:31:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.