Datacenter Groningen in zee met NewComm IT

Stefan Zevenberg van NewComm IT (links) en Andrew van der Haar van Datacenter Groningen.

Datacenter Groningen in Zuidbroek maakt bekend dat NewComm IT zakenpartner is geworden. Dit bedrijf uit Assen richt zich op it-dienstverlening in de cloud en biedt een mix van private cloud en private server-oplossingen. De onderneming maakt vanaf nu gebruik van het Groningse datacenter.

De samenwerkende bedrijven zijn iso en nen gecertificeerd. Directeur Stefan Zevenberg van NewComm IT benoemt dit als belangrijke meerwaarde van de samenwerking met Datacenter Groningen. ‘De kennis, het mee denken en zoeken naar mogelijkheden spreken me erg aan. Verder hebben we veel tijd vrijgemaakt voor het iso-certificeringtraject. We merken dat onze klanten veel waarde hechten dat we het kunnen borgen. Nu is de hele keten geborgd, doordat het datacenter waar we actief in zijn, is gecertificeerd.’ Andrew van der Haar ziet de meerwaarde voor Datacenter Groningen om een kennisclub als NewComm IT erbij te hebben. ‘Je merkt dat het voldoen aan die kwaliteitsnormen ten goede komt aan de uptime van ict en daar doen we het allemaal voor.’

NewComm biedt oplossingen voor servers en storage, telefonie, virtualisatie, managed services en cloudcomputing. Deze zijn afkomstig van ontwikkelaars als Dell, VMware, Veeam, Siemens en Microsoft.

Datacenter Groningen is gelegen tussen Groningen en de Duitse grens, tussen de Eemshaven en de N33 (Assen). Het werd In 2010 nieuw gebouwd en beschikt naar eigen zeggen over de meest moderne faciliteiten en innovatieve systemen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-27T16:23:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.