Managed hosting door True

DataQuint voegt Oracle-oplossing toe aan portfolio

 

Het team van Dataquint op bezoek bij Oracle in Orlando

Het Nederlandse DataQuint, bouwer van softwareoplossingen voor gemeenten, aannemers en inspectie- en adviesbureaus, wordt reseller van de Oracle-oplossing Spatial and Graph. Deze oplossing helpt geografische en locatiedata beter te beheren met behulp van een Oracle-database. DataQuint zet de Oracle-oplossing in om de eigen dienst GeoVisia te optimaliseren.

GeoVisia is een pakket van DataQuint waarmee alle elementen in de openbare buitenruimte zijn te inventariseren, te inspecteren en te analyseren. Na een bezoek aan het hoofdkantoor van Oracle in San Francisco, koost het bedrijf uit Capelle aan den IJssel voor Oracle Spatial and Graph ter ondersteuning van GeoVisia. DataQuint neigde in eerste instantie naar een open source-oplossing, maar koos uiteindelijk voor het pay per use-model van Oracle. Het bedrijf biedt nu GeoVisia aan in de cloud, waardoor DataQuint naar eigen zeggen ook flexibeler is geworden.

DataQuint, opgericht in 2003, is maker van GeoVisa, software die de buitenruimte in kaart brengt en relevante gegevens weergeeft die gebruikt kunnen worden voor analyse. Aan het bedrijf, dat gevestigd is in Capelle aan den IJssel, zijn zo’n twintig medewerkers verbonden. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5916665). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×