Cam IT Solutions helpt Outsourcing Hub met PaaS

Match

Cam IT Solutions is in 2017 Innovation Partner van Outsourcing Hub. Dat hebben de bedrijven bekendgemaakt. Cam gaat het selectie- en matchingplatform voor ict-outsourcing ondersteunen op het gebied van platform as a service (PaaS).

Met behulp van zelfontwikkelde algoritmes brengt de Amsterdamse tech start-up Outsourcing Hub sinds 2015 vraag en aanbod in de ict-sector op slimme wijze bij elkaar. Het doel is betere outsourcing voor alle betrokken partijen. Door gebruik te maken van Outsourcing Hub, kan worden voorkomen dat partijen die geen match zijn, aan elkaar worden gekoppeld. Daarnaast kan het platform ook helpen bij het minimaliseren van de kans dat goed op elkaar aansluitende bedrijven elkaar mislopen. De Innovation Partners spelen een belangrijke rol in het verbeteren van het platform en rouleren op jaarlijkse basis.

Cam zal Outsourcing Hub in 2017 gaan ondersteunen op het gebied van PaaS. Zo zal het informatiemodel van Outsourcing Hub op dit gebied onder de loep genomen en gekeken worden waar het verder te finetunen is, waar er aanvullingen nodig zijn en waar er eventueel verbeteringen kunnen worden aangebracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-10T16:26:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.