Ormer ICT brengt Excelsior naar de cloud

Foto: Ferry de Haan (algemeen directeur Excelsior) en Jan Willem Jongebreur (algemeen directeur Ormer ICT)

Eredivisieclub Excelsior heeft Ormer ICT gekozen om de huidige ict-infrastructuur naar de cloud te verplaatsen. De ict-dienstverlener uit Schiedam begeleidt het personeel van de voetbalclub tijdens en na de overstap naar de nieuwe cloud-omgeving.

Ferry de Haan, algemeen directeur Excelsior: ‘Wij zijn op zoek gegaan naar een ict-partner die past bij Excelsior. Naast bewezen professionaliteit en aantoonbare continuïteit waren ook het verlagen van de kosten een belangrijk selectiecriterium.’

Aan de keuze voor de ict-dienstverlener uit Schiedam is volgens de Rotterdamse club een uitgebreid selectieproces met meerdere aanbieders voorafgegaan. Jan Willem Jongebreur, algemeen directeur Ormer ICT: ‘Gedurende het selectietraject is continue helder en direct gecommuniceerd. Wat past bij de Rotterdamse mentaliteit van ons bedrijf. We zijn blij in het vertrouwen dat Excelsior in ons stelt.’ 

Feyenoord

Excelsior is niet de eerste Rotterdamse voetbalclub waarvan het Schiedamse bedrijf de ict onder zijn hoede neemt. Zo sloot de onderneming in 2014 een vierjarig contract met Feyenoord voor de vernieuwing van de werkplek- en serveromgeving. Ook begeleidt Ormer ICT de club met het herinrichten van het applicatielandschap en het reorganiseren van de ict-organisatie.

Ormer ICT uit Schiedam bestaat ruim vijfentwintig jaar. Het bedrijf telt zo'n honderdvijfenzeventig medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-17T10:27:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.