Overname door Telador biedt Voipro schaalgrootte

samenwerking

Telador, een Amsterdamse distributeur van cloudcommunicatiediensten, neemt Voice over IP (VoIP)-leverancier Voipro over. Het bedrijf uit Schiphol blijft onder de vleugels van Telador als zelfstandige organisatie actief en kan door de overname een uitgebreider dienstenpakket aanbieden.

Voipro, opgericht in 2005, geldt in Nederland als een van de eerste hosted VoIP-aanbieders. Volgens medeoprichter Henk Hesselink realiseert zijn bedrijf via Telador de noodzakelijke schaalgrootte om verder te groeien.

Telador, opgericht in 2013, is een one-stop-shopdistributeur voor de it- en telecomwederverkoper. Het bedrijf stelt partners in staat om onder eigen naam en label communicatiediensten en -producten aan haar klanten aan te bieden. Als hoofdproduct levert het bedrijf het hosted communicatieplatform van Kwebbl, aangevuld met een order-, beheer- en facturatiesysteem, internetverbindingen, en gerelateerde hardware- en softwarediensten. Telador heeft vestigingen in Amsterdam en Groningen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-13T10:03:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.