Managed hosting door True

Microsoft nieuwe partner Cloud28+-platform HPE

 

Cloud computing

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt een go-to-market-alliantie aan met Microsoft via Cloud28+, een platform dat wereldwijde cloud-adoptie wil stimuleren. Microsoft wordt partner voor Azure Stack-technologie. Door de toetreding van Microsoft aan het Cloud28+-platform krijgen partners toegang tot nieuwe businessmogelijkheden en tools.

Door middel van Cloud28+ creëren HPE en Microsoft een gezamenlijk Azure Stack ISV-programma. ‘Het programma verbindt softwareleveranciers aan HPE en Microsoft solution- en serviceproviders, zodat hun zichtbaarheid op de markt wordt vergroot en zij nieuwe omzetstromen kunnen genereren. Anderzijds halen HPE en de Microsoft solution- en serviceproviders voordeel uit leadgeneratiecampagnes en salesactiviteiten om de verkoop van Azure Stack te versterken. Klanten beschikken hierdoor over meer mogelijkheden om de juiste mix van partners en oplossingen te vinden op basis van hun specifieke workload, branche of eisen voor datasoevereiniteit’, aldus beide bedrijven.

‘It vormt voor elk bedrijf een belangrijke kern. Cloud 28+ geeft alle leden - zowel klanten als partners - de kans om snel te verbinden, kennis te delen en te innoveren’, zegt Xavier Poisson, verantwoordelijk voor het partnerkanaal bij HPE.

Alyssa Fitzpatrick, kanaalverantwoordelijke bij Microsoft vult hem aan: ‘Door ons aan te sluiten bij Cloud28+ helpen we klanten aan toonaangevende hybride it-diensten. Partners versterken deze diensten met hun kennis. We zien Cloud28+ als onderscheidende factor om klanten en partners te helpen bij de bouw van een eigen ecosysteem.’

Cloud 28+

Cloud 28+ is een marktplaats waar Europese bedrijven diensten kunnen publiceren en waar klanten gericht zoeken naar een passende cloudoplossing. De Europese marktplaats is een initiatief van de Europese Commissie en wordt ondersteund door Hewlett Packard Enterprise (HPE). Het netwerk werd in september 2015 opgericht.

Het is een tegengeluid richting de Amerikaanse cloudmarkt, voornamelijk met het oog op security en de Europese wet- en regelgeving omtrent dataopslag. De naam van de marktplaats verwijst naar het aantal bij de Europese Unie aangesloten landen en meer. Ook landen zoals Zwitserland en Israël kunnen namelijk meedoen aan het netwerk, mits ze voldoen aan de Europese compliancy. Als onderdeel van de partnerprogramma’s van Microsoft en HPE zijn Microsoft ISV’s en HPE Partner Ready-partners direct lid van Cloud28+.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6072030). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×