Main en Rabobank investeren in Fairbanks

Euro

De directie van Fairbanks, bestaande uit Ruud Harmsen en Ben van der Vegt, heeft een management buy-out (mbo) gerealiseerd. De mbo is gefinancierd door Rabobank en Main Mezzanine Capital. Fairbanks gebruikt het groeikapitaal voor internationale groeien en om gerichte overnames te doen.

Fairbanks levert cloudoplossingen aan zo’n tweehonderd grootzakelijke klanten, zoals Cendris, Universite de Luxembourg, SMT. Via het original equipment manufacturer (oem)-partnerschap met Veritas kon het al de eerste internationale klanten optekenen.

De directie zocht een financiële partner om de verdere internationale ambities te ondersteunen. Het koos voor een mezzanine-lening (achtergestelde lening) van Main Mezzanine Capital, waarbij Rabobank de bancaire financiering heeft verstrekt.

Main Mezzanine Capital is onderdeel van Main Capital Partners, een investerings- en financieringsbedrijf in de Benelux- en Dach-regio. De funding van Main Mezzanine Capital wordt verzorgd door eigen aandeelhouders, alsmede vermogende particulieren, family offices en (voormalige) ondernemers, die hun vermogen op rendabele wijze aan het werk zetten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-02T11:15:00.000Z Suzanne Martens