Oblivion Cloud Control opent vestiging in Amsterdam

De Cloud Building in Amsterdam.

Amazon Web Services-partner Oblivion Cloud Control, opent een tweede vestiging in kantorencomplex ‘The Cloud Building’ aan de Mr. Treublaan 7 in Amsterdam. Het hoofdkantoor van Oblivion Cloud Control blijft gevestigd in Apeldoorn.

Met deze strategische tweede locatie wil Oblivion Cloud Control zijn klanten in de Randstad en internationaal, beter van dienst zijn. Tevens wil het bedrijf een interessante werkgever zijn in die regio. Ook biedt de locatie in Amsterdam volgens de onderneming de mogelijkheid voor het houden van kleinschalige evenementen voor klanten en relaties.

Jeroen Jacobs, cloudconsultant bij Oblivion en tevens Computable-expert, licht een en ander toe. ‘We beginnen met vier mensen die vanuit Apeldoorn naar het Amsterdamse kantoor verhuizen. In totaal zijn we overigens met zestien vaste medewerkers en een flexibele schil van tien werknemers.’ Volgens hem ligt een strategische reden aan het openen van een tweede vestiging ten grondslag. ‘We verwachten dat nog meer cloudgerelateerde bedrijven zich in de Cloud Building gaan vestigen. Er komt ook nog een grote naam, maar daar mag ik nog niets over zeggen. We verwachten onze nieuwe buren eind 2017, begin 2018.’ Ten slotte gaat hij in op de evenementen die het bedrijf in de hoofdstad wil gaan organiseren. ‘We willen ons hierbij vooral richten op meet-ups; gratis kennissessies voor ict-professionals, eindgebruikers en sessies rondom Amazon Web Services.’

Oblivion Cloud Control richt zich op cloudvraagstukken en is één van de Amazon Web Services Consulting partners. Naast Amazon Web Services is Oblivion Cloud Control tevens implementatiepartner van complementaire platformen en diensten als onder meer Okta Identity, Trend Micro en CloudHealth.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-10T10:46:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.