ICT-Partners behaalt hoogste partnerstatus Nutanix

Data uit cloud

Leverancier van schaalbare, geconvergeerde oplossingen voor datacenterinfrastuur Nutanix benoemt ict-dienstverlener ICT-Partners uit Apeldoorn tot Elite partner. Dit is de hoogste partnerstatus binnen het partnerprogramma van Nutanix.

‘De toekenning van de Elite-status is de bekroning op onze inzet en strategische samenwerking met Nutanix om eenvoud binnen ict-infrastructuren terug te brengen’, vertelt Pascal Verberkt, algemeen directeur van ICT-Partners. ‘De komende tijd zal de intensivering van ons partnership ervoor zorgen dat we middels een multi-cloud gedachte vanuit ICT-Partners in combinatie met de oplossingen van Nutanix een dienstenpallet aan gaan bieden.

Sunil Dutt, verantwoordelijk voor alle partnerrelaties in Noord-Europa bij Nutanix, vult aan: ‘Wanneer een organisatie kiest voor het Enterprise Cloud platform van Nutanix heeft dit ook consequenties voor alles wat op deze infrastructuur landt. Dankzij het partnership met een advies- en consultancypartner als ICT-Partners kunnen wij middels een trusted advisor de kwaliteit tijdens en n het implementatietraject van ons platform garanderen. Wij zijn dan ook blij met deze samenwerking.’

Nutanix en ICT-partners

Nutanix' paradepaardje is het zogenaamde Enterprise Cloud-platform. Die oplossing combineert computergebruik, virtualisatie en opslag om bedrijfsapplicaties en -services op multinationale locaties te laten draaien. Volgens Nutanix biedt deze webscale-infrastructuur een nieuwe benadering voor het ontwerpen, implementeren en beheren van datacenters. Nutanix is opgericht in 2009 en gevestigd in het Amerikaanse San Jose.

ICT-Partners, opgericht in 2001, is een ict-dienstverlener met kantoren in Apeldoorn en Paterswolde (Groningen). Het bedrijf is naast partner van Nutanix ook partner van Microsoft, Huawei, Citrix, Ivanti, VMWare, Lakeside en Rubrik.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-05T14:30:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.