Alweer overname Oaktree Group: Apply uit Utrecht

samenwerking

Ict-dienstverlener Oaktree Group heeft branchegenoot Apply uit Utrecht overgenomen. Het is de tweede overname van het Zaanse bedrijf deze maand. Eerder maakte het bedrijf de overname van Prodyne Telecom en ICT uit Den Bosch bekend.

De Oaktree Group bestaat uit een groep bedrijven die cloudgebaseerde ict- en unified communications-oplossingen leveren. Naast Apply en recentelijk Prodyne zijn ook de bedrijven Oaktree ICT Services, Sencit, MDRX en WireItUp onderdeel van de Oaktree Group.

Apply is opgericht in 1994 en is gespecialiseerd in het adviseren, implementeren en beheren van communicatie- en datanetwerken. Bij Apply werken 23 man; de omzet ligt op zo'n vier miljoen euro. Het bedrijf verwacht middels de toetreding tot de Oaktree Group zijn klanten een groter aanbod aan ict-diensten te kunnen aanbieden.

Voor de Oaktree Group is de overname een nieuwe stap in de ambitie binnen drie tot vijf jaar te groeien naar een ict-organisatie met een omzet van minimaal dertig miljoen euro. Het bedrijf zegt dat er inmiddels weer gesprekken met potentiële overnamekandidaten lopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-27T09:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.