Delaware koopt branchegenoot Aztalan

De Belgische ict-leverancier Delaware neemt Aztalan over. Dat bedrijf uit Gent is gespecialiseerd in het adviseren, implementeren en ontwikkelen van SAP-oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven, met een focus op dienstverleners. Met deze overname krijgt de SAP-specialist toegang tot kennis en kunde op het gebied SAP’s clouddiensten, om in deze markt te groeien.

Delaware zegt de afgelopen jaren hard gegroeid te zijn en altijd naar manieren te zoeken om zijn SAP-portfolio uit te breiden. Door Aztalan, met nog een tweede vestiging in Luxemburg, over te nemen krijgt het toegang tot SAP Cloud erp, waarmee de partijen hun positie in de cloudmarkt willen verbeteren.

‘De overname past in onze groeistrategie voor Wallonië’, vertelt Patrick Andersen, algemeen directeur van Delaware Belux. 'Een deel van het team is Franstalig, net als klanten van Aztalan. Zij bevinden zich voornamelijk in het zuiden van België en Luxemburg en hiermee verwachten we onze Waalse klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

De medewerkers van Aztalan treden in dienst bij Delaware. Dat van oorsprong Belgische bedrijf beschikt over 24 kantoren, waaronder Antwerpen, Gent, Kortrijk, Waver, Lummen en het Nederlandse Den Bosch. De organisatie is actief in dertien landen en heeft ruim 1750 medewerkers in dienst. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-23T11:59:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.