Atos en Innovapptive in no code eam-oplossingen SAP

samenwerking

Ict-dienstverlener Atos werkt samen met het Amerikaanse Innovapptive om mobiele enterprise asset management (eam) - en supply chain- oplossingen van SAP naar de Nederlandse werkvloer te brengen.

Innovapptive biedt een no code-platform dat het naar eigen zeggen mogelijk maakt om business applicaties te ontwikkelen in een paar uur via een drag- en dropsysteem. Samen met Atos wil het bedrijf ervoor zorgen dat organisaties die werken met SAP een hogere return on investment (roi) behalen met de ontwikkeling van mobiele apps. Het Amerikaanse bedrijf heeft het hoofdkantoor in Texas en biedt cloudgebaseerde oplossingen voor enterprise asset management (eam) en supply chain.

Beide bedrijven presenteren hun technologie op de SAP conferentie Connect-To-Innovatie die vandaag 2 en morgen 3 oktober wordt gehouden in Nieuwegein.

Opmars van low- en no code

In maart van dit jaar schreef Computable-expert Frank Wille over de opmars van low- en no code in softwareontwikkeling. Hij stelt echter dat architected model-driven development de toekomst heeft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-02T10:42:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.