Atos en Innovapptive in no code eam-oplossingen SAP

samenwerking

Ict-dienstverlener Atos werkt samen met het Amerikaanse Innovapptive om mobiele enterprise asset management (eam) - en supply chain- oplossingen van SAP naar de Nederlandse werkvloer te brengen.

Innovapptive biedt een no code-platform dat het naar eigen zeggen mogelijk maakt om business applicaties te ontwikkelen in een paar uur via een drag- en dropsysteem. Samen met Atos wil het bedrijf ervoor zorgen dat organisaties die werken met SAP een hogere return on investment (roi) behalen met de ontwikkeling van mobiele apps. Het Amerikaanse bedrijf heeft het hoofdkantoor in Texas en biedt cloudgebaseerde oplossingen voor enterprise asset management (eam) en supply chain.

Beide bedrijven presenteren hun technologie op de SAP conferentie Connect-To-Innovatie die vandaag 2 en morgen 3 oktober wordt gehouden in Nieuwegein.

Opmars van low- en no code

In maart van dit jaar schreef Computable-expert Frank Wille over de opmars van low- en no code in softwareontwikkeling. Hij stelt echter dat architected model-driven development de toekomst heeft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-02T10:42:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.