Broad Horizon koopt virtualisatie-expert Square One

Deal handen schudden overname

Leverancier van hosted bedrijfssoftware Broad Horizon neemt virtualisatiespecialist Square One Solutions uit Warmond over. De producten en diensten worden geïntegreerd in het portfolio van Broad Horizon, dat ermee zijn marktpositie wil verstevigen.

Square One levert diensten voor modernisering en digitalisering van it-infrastructuren en werkplekken, maar ook voor device management en it-beveiliging. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in server-, applicatie-, desktop- en storagevirtualisatie aan de hand van Microsoftproducten.

Integraal platform

Broad Horizon is een van de grotere Nederlandse managed hosting- en cloudbedrijven. De overname stelt de onderneming in staat om het bestaande portfolio te verstevigen en ermee een integraal platform van bedrijfsapplicaties en beheer te bieden.

Broad Horizon is ook eigenaar van managed hostingprovider True, waar onder meer de website van Computable is ondergebracht. De laatste jaren heeft het Amsterdamse bedrijf diverse overnames gedaan, onder meer van House of Engagement en Abecon, beide leverancier van Microsoft Dynamics-diensten. Er werken ruim driehonderd mensen. De helft daarvan zijn erp-, crm- en bi-specialisten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-21T12:20:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.