Valid verhuist Utrechts kantoor naar Schiphol

Verhuizing

Microsoft-dienstverlener Valid doekt zijn vestiging in Utrecht op en opent er een op Schiphol. Daar heeft het bedrijf inmiddels zijn intrek genomen in het pand van Microsoft. Dat maakt de samenwerking met deze softwareleverancier wel zo gemakkelijk, meldt Valid-directeur Dis Valcq.

De voornaamste reden voor de verhuizing van Utrecht naar Schiphol is de nabijheid van hoofdkantoren van financiële instellingen aldaar. Valid ziet de financiële sector als een van zijn strategische focussectoren. Ook de aanwezigheid van Microsoft speelt mee bij de beslissing. Directeur Valcq: ‘Wij zijn een belangrijke partner van hen. Het feit dat we nu onder hetzelfde dak opereren, maakt de samenwerking nog gemakkelijker.'

De andere vestigingen van Valid blijven ongewijzigd. De onderneming heeft zijn hoofdkantoor in Eindhoven en zit ook in Maastricht. Deze geografische spreiding maakt het mogelijk om dicht bij klanten en medewerkers te zitten. Bij het bedrijf werken ongeveer driehonderd mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-18T11:22:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.