Nubo Service Automation gaat op in Spinpanel

Nubo Service Automation, een Amsterdamse leverancier van cloud automation software, is samengegaan met branchegenoot Spinpanel uit het Gelderse Malden, bij Nijmegen. Beide bedrijven verwachten door de krachtenbundeling van grotere meerwaarde te zijn voor distributeurs en wederkopers van cloudoplossingen. De afzonderlijke productnamen blijven gehandhaafd maar de overkoepelende bedrijfsnaam wordt Spinpanel.

De fusie van de twee partijen levert met name voordelen voor de softwareontwikkeling, marketing en e-handel, vermeldt het gezamenlijke persbericht. Het 'nieuwe' Spinpanel heeft daarbij de ambitie om internationaal via het partnerkanaal te groeien, met name in de Verenigde Staten. Het bedrijf denkt te kunnen profiteren van de groeiende vraag naar Azure-cloud  en zegt de cloud automation tools in huis te hebben om de overstap naar deze cloudomgeving goed te kunnen begeleiden. Denk aan zaken als een cloudcatalogus, een dashboard, een factuursysteem en een licentiebeheertool.

Het in 2015 opgerichte Spinpanel is een afsplitsing van it-dienstverlener Computron. Het bedrijf heeft vestigingen in Malden en Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-29T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.