Jeroen Luigjes zwaait de scepter bij Vancis

Volgens voorganger Cees de Jong is het tijd voor nieuwe generatie in bestuurskamer

Jeroen Luigjes is aangesteld als ceo van Vancis

Hostingspecialist Vancis heeft een nieuwe algemeen directeur. Jeroen Luigjes volgt vanaf vrijdag 15 maart 2019 Cees de Jong op als chief executive officer (ceo). Hij was al lid van het managementteam. Als algemeen directeur krijgt Luigjes de taak om verdere groei te realiseren.

Luigjes is sinds september 2017 werkzaam bij Vancis. Daar leidde hij eerst alleen de divisie die zich richt op it-infrastructuurdienstverlening aan onderzoeksorganisaties. Enkele maanden later werd hij ook op concernniveau aangesteld als manager business development. Luigjes is afkomstig van verzekeringsmaatschappij Reaal.

Zijn voorganger Cees de Jong leidde het Amsterdamse bedrijf sinds 2017, toen de onderneming door Strikwerda Investments werd overgenomen van stichting Surf. Door de overname kon Vancis zich beter profileren als onafhankelijke ict-dienstverlener voor sectoren als onderzoek, onderwijs en zorg.

Transitie

"Tijd voor een nieuwe generatie binnen de bestuurskamer"

De Jong was aangesteld om de transitie in goede banen te leiden. 'Nu de organisatie in rustiger vaarwater is terechtgekomen, is het tijd voor een nieuwe generatie binnen de bestuurskamer die voor de lange termijn verder zal bouwen aan de onderneming', meldt de scheidend ceo.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-15T13:41:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.