It-makelaar Solitee neemt BBD-IT over

De Amsterdamse ict-dienstverlener Solitee neemt BDD-IT uit Purmerend over. Via de overname wil Solitee verder groeien in de ict-markt voor bedrijven en overheden.

Naast inkoop- en adviesdiensten, levert Solitee financieel advies en installatiediensten. In een persbericht over de overname profileert het bedrijf zich als it-makelaar waarbij het ‘bovengemiddeld’ veel aandacht besteedt aan persoonlijke relaties met klanten. 

‘Het doel van deze overname is om onze groeiambities verder vorm te geven. Met de nieuwe ondernemende en professionele collega’s kunnen we onze klanten in de toekomst optimaal blijven bedienen in de sterk groeiende it-markt’, licht Roy de Vink, algemeen directeur van Solitee toe.

Solitee levert online-werkplekomgevingen, inruil en verwerking van gebruikte it-apparatuur, het organiseert maatwerktrainingen, helpt bij licentiebeheer en het vervangen en uitbreiden van Wifi-omgeving.

Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-15T11:48:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.