Box geeft startsein nieuwe versie Relay

cloud computing

De nieuwe versie van workflowoplossing Box Relay is officieel op de markt verkrijgbaar. Dit maakte Box, een Amerikaanse leverancier van cloud content management, bekend tijdens zijn CIO Summit 2019 in Londen. De nieuwe Box Relay beschikt over een krachtige, intelligente workflow engine waarmee processen rondom content verder te automatiseren zijn met behulp van artificial intelligence en machine learning.

Box lanceerde zijn Relay-product in 2016, in samenwerking met strategische partner IBM. Met Relay kunnen klanten routinematige bedrijfsprocessen rond bijvoorbeeld facturering, personeelszaken, budgettering en contractering binnen het cloudmanagementplatform van Box afhandelen en beheren. Met als uiteindelijk voordeel om de workflow binnen een organisatie te versimpelen.

In de praktijk komt er bij dit soort werkstroomprocessen vaak nog veel handmatig werk kijken, stelde Varun Parmar, hoofd producten bij Box, in zijn presentatie tijdens de CIO Summit in het May Fair Hotel in Londen. 'Bovendien zijn workflow-softwaretools nog te vaak gericht op het werk van it-beheerders en business analisten en ondersteunen ze alleen bedrijfsprocessen binnen een organisatie. Met de nieuwe versie van Box Relay bieden we de markt een eenvoudig maar krachtige oplossing aan voor het beheren van organisatiebrede werkstroomprocessen in onze cloud-omgeving. Ook die waarbij klanten en partners bij betrokken zijn.'

Feedback

Volgens Parmar gaven klanten in hun feedback aan dat ze behoefte hadden aan het goed inrichten van zakelijke workflows rondom bedrijfsinformatie zoals documentrevisies en goedkeuringen van budgetten, contracten en verkooppitches, alsook een tool voor het afhandelen van het in en uit dienst treden van personeel. Relay is hierop aangepast.

Daarnaast integreert Relay met business process systems zoals van Salesforce, Pegasystems en Nintex, dataminingtools van bijvoorbeeld Splunk, it-beheersoftware van onder andere Servicenow en met andere cloudoplossingen voor samenwerking zoals Slack, Office 365, G Suitse, Zoom, Atlassian en Docusign. Bovendien werkt Relay samen met een aantal IBM-producten waaronder supercomputer Watson.

Box Shield

'Bedrijven hebben met Box Relay nu één platform voor veilig contentbeheer, workflows en samenwerking, speciaal ontwikkeld voor de huidige manier van werken', benadrukte topman Levie. 'Het betekent een stap van beveiligde file sharing en informatie naar daadwerkelijke workflow automation.'

Levie maakte tijden de CIO Summit tevens bekend in het najaar een try-out van Box Shield op de markt te brengen. Dit is een beveiligingsoplossing die ook externe contentbedreigingen detecteert voordat die data in het Box-cloudplatform terecht komen. Het product moet de dataflow binnen en buiten Box beschermen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-27T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.