MKB Fonds laat oog vallen op Tredion

Participatiemaatschappij MKB Fonds heeft een negende ict-bedrijf toegevoegd aan haar ict-portefeuille. Het betreft Futureproof Group, een ict-dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf Tredion uit Gorinchem. Bij Tredion werken zo'n veertig man die goed zijn voor een omzet van circa zeven miljoen euro.

MKB Fonds, begin dit jaar verhuisd van Amsterdam naar Amstelveen, richt zich met zijn investeringsportefeuille op groepsvorming van ict-dienstverleners. Het idee achter de clustering is dat deelnemers profiteren van schaalvergroting en kennisdeling en daardoor ook beter kunnen inspelen op marktontwikkelingen. De negen bedrijven van de Futureproof Group zijn goed voor een gezamenlijke omzet van zestig miljoen euro met circa 350 medewerkers.

Tredion werd in Gorinchem in 1999 opgericht door Jan van Wijgerden, toen nog onder de naam Com.Tech. Het groeide daarna uit tot een bedrijf dat ict-omgevingen voor het mkb installeert, beheert en onderhoudt. Ook regelt het de ict-beveiliging. Om klanten een compleet dienstenpakket te kunnen leveren, biedt Tredion sinds 2013 ook telecomdiensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-29T13:31:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.