Pink Elephant rolt 365-omgeving uit bij Noorderboog

cloud computing in de zorg

Zorggroep Noorderboog heeft een overeenkomst gesloten met Pink Elephant voor het implementeren en beheren van een nieuwe it-omgeving. De ict-dienstverlener uit Naarden voert zijn Pink365-werkplekconcept in bij Noorderboog. De overeenkomst is voor vier jaar, met optie op verlenging. Pink Elephant volgt hiermee Viadata op als it-partner.

Zorggroep Noorderboog heeft vijftien locaties in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. Het hoofdkantoor staat in Meppel. Noorderboog richt zich op verpleging, verzorging, behandeling en thuiszorg voor mensen met lichamelijke- en geheugenproblemen. Het aantal personeelsleden ligt rond de duizend.

De zorginstelling startte een selectieprocedure voor een nieuwe it-omgeving en kwam uit bij Pink Elephant. Noorderboog zal zelf on-site support, netwerkbeheer en de servicedesk verzorgen. Pink Elephant gaat hierbij tweede- en derdelijnsondersteuning bieden. Er gaan medewerkers over naar Pink Elephant.

Pink Elephant zal verder een nieuwe werkplek uitrollen bij Noorderboog, gebaseerd op Pink365. Hiermee kunnen de medewerkers van Noorderboog op kantoor, onderweg en op locatie hun werk doen. Pink365 is op elk apparaat te gebruiken en gebaseerd op Microsoft Office365 en de social intranet-software van Embrace.

Omdat Noorderboog een deel van het werk zelf blijft doen, stelt Pink Elephant daarom een zogenaamde liaison officer aan die de dagelijkse coördinatie tussen Noorderboog en het ict-bedrijf gaat verzorgen. Voor Pink Elephant is de zorgsector een belangrijke markt waar het al de nodige ervaring heeft opgedaan, met name in het segment verzorging (care).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-04T11:59:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.