Cognizant noteert zesde cloud-overname dit jaar

Contract ondertekenen

Cognizant neemt 10th Magnitude over, een cloudspecialist die zich exclusief richt op het Microsoft Azure-platform. 10th Magnitude is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Chicago. De overeenkomst is Cognizants zesde cloud-gerelateerde overname in 2020.

De overnamemachine draait op volle toeren bij Cognizant. Het bedrijf kondigt zijn zesde cloud-overname in acht maanden aan. ‘De overname van 10th Magnitude versterkt Cognizants positie op de markt als Microsoft Azure-expert. De aankoop onderstreept de constante en snelle groei van Cognizant, als speerpunt van de bedrijfsstrategie in de cloud’, zo stelt het bedrijf in een persbericht.

Greg Hyttenrauch van Cognizant voegt eraan toe dat het verplaatsen van data naar de cloud één van de grootste prioriteiten bij klanten is. 'We versterken onze positie als expert op het gebied van Azure voor onze klanten die de cloud meer en meer omarmen.’

Cognizant nam in februari van dit jaar al het Amerikaanse Code Zero en het Franse El-Technologies over, beide gespecialiseerd in crm-toepassingen. In maart volgde het Amerikaanse Lev (enterprise digital marketing) en in mei Collaborative Solutions, ook uit de VS. Dat laatste bedrijf houdt zich bezig met hr- en finance-toepassingen in de cloud. Twee maanden later volgde New Signature een Microsoft Cloud-provider. Vorige maand ging Tin Roof Software voor de bijl, dat zich met devops en softwareontwikkeling bezighoudt. Ook New Signature en Tin Roof zijn Amerikaans.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-02T11:14:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.