Unified koopt Cisco-specialist Integrated Works

deal handen schudden overeenkomst contract

It-dienstverlener Unified breidt zijn Cisco-kennis uit met het binnenhalen van Integrated Works. Dat bedrijf uit Nieuw-Vennep noemt zich Cisco-specialist in bedrijfsnetwerken en beveiliging.

Het Utrechtse Unified ziet zowel in zijn kernsegmenten - de (semi)publieke sector en de woningcorporaties - als daarbuiten een sterk toenemende vraag rondom it-beveiliging en connectiviteit. Het zocht daarom naar versterking op het gebied van veilige private- en publieke-cloudoplossingen en netwerkinfrastructuren. Met de overname van Cisco Premium Partner Integrated Works is de it-dienstverlener in dat streven geslaagd. 

De acquisitie past in de ambitie om versneld te groeien in het mkb. Daarvoor stapte investeerder H2 Equity Partners begin 2018 aan boord bij Unified (voorheen Unified Solutions). Begin 2020 stelde de aanbieder van managed it-services met eigen datacenters Stephan Derksen aan als algemeen directeur. Derksen, afkomstig van de Infotheek Group, heeft ervaring met het plegen van overnames. Oprichter Bart van Mierlo deed een stap opzij en is sindsdien de directeur technologie van de it-dienstverlener uit de Domstad.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-11T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.