Amcor stapt verder in hybride cloud van Orange

Dit artikel delen:
Cloudeducatie

Amcor, een van de grootste producenten van verpakkingsmateriaal ter wereld, heeft zijn bedrijfsapplicaties verder geconsolideerd in een hybride cloud en zijn erp-tools vernieuwd. Daarvoor werd beroep gedaan op huisleverancier Orange Business Services.

Amcor gebruikte eerder al de hybride cloud-oplossing van Orange waarbij zowel de beheerde private cloud-infrastructuur als de publieke clouddiensten werden geconsolideerd. Voor de publieke clouddiensten (die OS- en middleware beheer plus hosting en exploitatie van de it-applicaties omvatten), gebruikt Amcor de Flexible Engine van Orange, gecombineerd met de SAP Hana-cloud-oplossing.

Orange Business Services heeft deze overeenkomst nu verder uitgebreid door Amcor te voorzien van een volledig beheerde end-to-end hybride cloud die het besturingssysteem, de databases, evenals disaster recovery en backup omvat. Bovendien heeft Orange de bestaande datacenteromgeving vernieuwd en enkele van Amcors legacy-erp-workloads geïntegreerd in SAP Hana. 

De volledige hybride cloud is toegevoegd aan het bestaande Orange Busines-vpn-netwerk van Amcor om het groeiende internetverkeer veilig te beheren en de kosten en prestaties te verbeteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-17T10:33:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.