Broadcom zet Symantec en CA in Google Cloud

Broadcom, eigenaar van Symantec en CA (Computer Associates), heeft een strategisch partnership afgesloten met Google Cloud. Broadcom zal daarbij een reeks softwaresuites van Symantec en CA in Google Cloud zetten.

De eerste platformmigraties zijn inmiddels achter de rug. Symantecs Web Security Service (WSS) en Cloud Access Security Broker (CASB) draaien al in Google Cloud, binnenkort volgen andere suites. Broadcom somt verschillende voordelen van die aanpak: betere schaalbaarheid, beter compliancy, minder latency en minder afhankelijkheid van verzadigde publieke internetverbindingen. Ook de ontwikkeling van nieuwe clouddiensten wordt op deze manier gemakkelijker, meent het bedrijf.

Voor Google Cloud is het binnenhalen van Broadcom een mooie overwinning op concurrenten als Azure en Amazon Web Services. Broadcom zal ook gebruik kunnen maken van analytics tools van Google. Broadcom is van plan om, naast beveiligingssoftware, later ook andere programma’s naar Google Cloud over te zetten, waaronder suites voor zakelijk beheer, testing en ontwikkeling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-15T11:32:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.