Nederlandse Wortell neemt Belgische Synergics over

België en Nederland

Het Nederlandse it-bedrijf Wortell breidt zijn activiteiten uit naar België door de overname van Synergics. Samen behoren zij tot de grotere managed service providers met een honderd procent focus op Microsoft in de Benelux.

Wortell ontwikkelde de afgelopen jaren een groot aantal standaarddiensten voor de inzet en het beheer van Microsoft 365 en Microsoft Azure. Het zette ook een managed detection en responsesysteem op, waarmee bewaking tegen cyberdreigingen wordt geleverd op basis van Azure Sentinel en Microsoft Defender 365. Deze clouddiensten zijn nu ook aan te bieden op de Belgische markt.

Na de samenvoeging van beide organisaties ontstaat een bedrijf met 450 medewerkers, met locaties in Brussel, Gent, Gouda, Lijnden, Huizen en Amsterdam. Jochen Maertens, directeur van Synergics, zal zitting nemen in de groepsdirectie van Wortell Group. Hij blijft verantwoordelijk voor de Belgische activiteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

123

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-10T11:16:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.