Interstellar lijft Microsoft-specialist SCCT in

Handen

Interstellar, de it-groep die begin dit jaar is gelanceerd, neemt Microsoft-specialist SCCT over. Het bedrijf uit Leidschendam is thuis in diensten rondom de publieke cloud van Microsoft. Er werken vijfentwintig man bij SCCT.

SCCT wil binnen Interstellar zijn positie als Microsoft-clouddienstverlener vergroten. Het in 2014 opgerichte bedrijf biedt een scala aan diensten voor Windows Virtual Desktop, Microsoft 365 en Azure met een focus op it-beveiliging en identiteit. Tot de klantenkring behoren Novamedia, Intratuin, de gemeente Rotterdam en Dunea. De directie van SCCT blijft in handen van Carlo Schaeffer en Harro Borghardt. Beide directieleden participeren in Interstellar.  

Collectie

Begin dit jaar is Interstellar opricht. De groep bestaat uit de generieke it-dienstverleners Solimas, Exite ICT, DataByte en CSN Groep en uit de specialisten op het gebied van cloud en it-beveiliging Fundaments, DataExpert en Pinewood. Met de toetreding van SCCT voegt Interstellar nu een Microsoft-publieke-cloudspecialist toe aan 'de collectie'.

Interstellar voert een buy-and-build-strategie, financieel ondersteund door investeringsmaatschappij Quadrum Capital. De ambitie is om een topspeler te worden in de Nederlandse it-sector. In het vorige kwartaal nam Interstellar het Brabantse DataByte over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-03T12:20:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.