Unisys betaalt 150 miljoen dollar voor Unify Square

Partners handen

De Amerikaanse it-integrator Unisys heeft voor 152,5 miljoen dollar het eveneens Amerikaanse Unify Square overgenomen. Met de overname kan Unisys het unified communications-as-a-service (ucaas)-aanbod van Unify Square inzetten om de eigen digitale werkplekdiensten verder te ontwikkelen.

Unify Square heeft zijn hoofdkwartier in Bellevue, Washington, en bouwt tools waarmee bedrijven hun digitale communicatie- en samenwerkingstools (zoals Zoom, Teams en Microsoft 365) kunnen beheren en beveiligen. Het bedrijf is vooral bekend van zijn cloudtool PowerSuite. Daarmee is de performantie van die tools in de gaten te houden, kan nagegaan worden hoe vaak werknemers er gebruik van maken of zijn overtredingen van bepaalde policies te signaleren.

‘Met de overname van Unify Square verhoogt de winstgevendheid van de digital workplace-tak van Unisys’, zegt Peter Altabef, voorzitter en ceo van Unisys. ‘De ucaas-markt waarin Unify Square actief is, behoort tot één van de snelst groeiende marktsegmenten voor digitale werkplekdiensten. Door de overname kan Unisys hoogwaardigere oplossingen leveren die de productiviteit en medewerkerstevredenheid ten goede komen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-08T09:58:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.