Mlogica koopt mainframe-migrant Reverse Paradigm

Partners handen

Het Amerikaanse Mlogica, gespecialiseerd in database-, mainframe- en applicatiemoderniseringsdiensten, neemt Reverse Paradigm over. Die Italiaanse onderneming maakt tools om mainframes naar de cloud te migreren.

Met de overname biedt MLogica een complete migratietoolset voor zowel private als publieke organisaties die hun verouderde it-systemen willen updaten en in de cloud zetten. De gecombineerde oplossing zal op de markt worden gebracht onder de niet bepaald prozaïsche naam Liber*M Mainframe Modernization Suite. Liber was tot voor kort een softwaretool van het Franse Atos, eveneens door Mlogica ingelijfd. 

De Lober-toolset biedt bedrijven met verouderde mainframetoepassingen de flexibiliteit, schaalbaarheid en aanpasbaarheid die alleen mogelijk zijn in de cloud, terwijl ze de stabiliteit en functionaliteit van hun bestaande systemen behouden. ‘Een van de belangrijkste overwegingen bij een complex project als de modernisering van legacy-systemen is de impact die het kan hebben op de dagelijkse activiteiten van het bedrijf. Hoe meer bewegende delen, hoe meer tijdrovend, foutgevoelig en logistiek uitdagend het wordt’, duidt Mlogica-ceo Amit Okhandiar.

De oprichter van Reverse Paradigm, Santino Spagnoli, wordt 'vicepresident engineering for mainframe modernization'. Mlogica heeft kantoren in Nevada, Californië en Virginia, Schotland, Canada en Indië. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-11T10:44:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.