Avaya en Microsoft samen in cloudcommunicatie

Cloud computing

Avaya, leverancier van communicatie- en samenwerkingsoplossingen, is een partnerschap aangegaan met Microsoft. De bedrijven gaan cloudcommunicatieoplossingen ontwikkelen die de klant- en werknemerservaringen verbeteren. Het Avaya OneCloud CPaas (Communications Platform-as-a-service)-platform is nu geïntegreerd met de voice-, video-, chat- en sms-functies van Microsoft Azure Communication Services.

Ook hebben Avaya en Microsoft de integratie van Avaya OneCloud CCaaS (Contact Center-as-a-service) met Microsoft Azure versterkt. Deze dienst werd al in Azure gehost en was hierdoor wereldwijd beschikbaar, maar is nu uitgebreid met meer functionaliteiten. Daarnaast is Avaya OneCloud CCaas geïntegreerd met Microsoft Teams via het Microsoft Teams Connected Contact Center Certification Program, én in Microsoft Dynamics 365. Tot slot zijn de Avaya Session Border Controllers nu gecertificeerd voor Microsoft Teams Direct Routing en Media Bypass en zijn ze een aanvulling op Avaya’s OneCloud CCaas-oplossingen.

De samenwerking met Microsoft is een belangrijk onderdeel van Avaya’s ecosysteem van strategische partners. Hierbij wordt samengewerkt met cloud-, technologie- en channelpartners om flexibele, samengestelde oplossingen met innovatieve technologie te kunnen leveren aan klanten. Door met elkaar te integreren beschikt Avaya nu ook over ai-mogelijkheden van Microsoft via Azure Cognitive Services. De bedrijven hebben wereldwijd een gezamenlijke go-to-market-strategie en co-selling-strategie ontwikkeld om de geïntegreerde cloud-communicatie aan te kunnen bieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-18T11:20:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.