Enreach bereikt nu ook de Baltische staten

Enreach, leverancier van samenwerkingstechnologie en telecomdiensten, heeft Oss Networks overgenomen. Dit is een in Letland gevestigde aanbieder van cloudgebaseerde unified communications (uc)-services voor de Baltische staten. Afgelopen mei kocht Enreach ook al Benemen, een Finse mobile virtual network operator (mvno), om de Scandinavische markt te betreden.

Enreach, het Europese moederbedrijf van onder meer Voiceworks, i4IP en Eazit, heeft investeringsmaatschappij Waterland achter zich en is bezig met een Nederlandse én Europese expansie. Een van de ambities is het uitbouwen van de sterke positie op de uc-markt die sterk competitief is. De overname van OSS Networks, die sinds 2010 in de Baltische regio flink is gegroeid, past in dit straatje. Enreach integreert het mobiele cloud pbx (private branch exchange  = telefooncentrale)-platform Smartmex van OSS Networks in het eigen portfolio. OSS Networks blijft gevestigd in Riga, de hoofdstad van Letland.   

Naast OSS Networks en Benemen lijfde Enreach de afgelopen tijd de Nederlandse clouddienstverleners DSD/Cloudland en Go2thecloud in. Ook nam het de ict- en telecomtak over van het eveneens Nederlandse Prewest en legde het zijn hand op het Deense cloudcontactcenter Herobase.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-23T12:06:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.