Databalance haalt SJ-Solutions binnen

It-dienstverlener Databalance neemt SJ-Solutions uit Leusden over. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van omgevingen voor opslag, computing, back-up, archivering en virtualisatie. De overname wordt financieel ondersteund door 5CS Capital Partners. Doel is het opbouwen van een toonaangevende 'managed it solutions'-groep. Nieuwe overnames volgen.

5CS Capital Partners stapte vorig jaar september in bij Databalance. Dit bedrijf uit Nieuwkuijk bedenkt, bouwt en beheert al zo'n vijfentwintig jaar maatwerkoplossingen voor het mkb, onder andere op het gebied van SAP, Exact en de cloud. Het bedrijf beschikt over een eigen databunker voor hosting en colocatie. Er werken vijfentwintig man bij het bedrijf.

Samen met de investeerder wil Databalance een sterke positie in Nederland opbouwen als 'managed it solutions partner', gespecialiseerd in cloudoplossingen op basis van standaard bouwblokken, bewezen technologie, best practices en de hoogste eisen aan security, privacy & compliance. Die ambitie moet worden waargemaakt middels organische groei en overnames. De eerste overname is die van SJ-Solutions, een aanbieder van het ontwerpen, implementeren en beheren van datamanagement-oplossingen.

SJ-Solutions, opgericht in 2003, twintig medewerkers, blijft vanuit Leusden klanten bedienen. De teams van Databalance en SJ-Solutions werken inmiddels al samen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-14T11:46:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.