Rapid Circle koopt cloudmigratie-adviseur Weolcan

deal handen schudden overeenkomst contract

Microsoft-clouddienstverlener Rapid Circle doet opnieuw een overname, en wel branchegenoot Weolcan. Dit eveneens Amsterdamse bedrijf is gespecialiseerd in ondersteunen van klanten die willen overstappen op cloudtechnologie. Daarmee vormt het een aanvulling op het clouddienstenportfolio van Rapid Circle. Beide partijen werkten al met elkaar samen.

De acquisitie is een nieuwe stap in de ambitieuze plannen van Rapid Circle om internationaal een belangrijke Microsoft-partner te worden. Het bedrijf is met financiële steun van investeerder Mentha Capital op de overnametoer. Naast Weolcan zijn de afgelopen tijd Portiva en de Australische bedrijven Adopt & Embrace en Insync ingelijfd. Bij Rapid Circle werken zo'n 350 man.

Weolcan (man of tien) zegt een strategische methodologie in huis te hebben waarmee klanten zowel technisch als zakelijk gezien worden begeleid in hun cloudtransitie. Met aandacht voor zaken bedrijfsstrategie, governance, change management en adoptie. Voorlopig blijft Weolcan onder eigen naam actief.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-27T12:29:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.