Dutch Cloud Community steunt Oekraïense collega's

De Nederlandse cloud- en hostingsector springt in de bres voor Oekraïense collega’s. Daarvoor organiseert de branchevereniging Dutch Cloud Community vanmiddag een 'online call to action'.

Volgens de Dutch Cloud Community (de fusieclub van DHPA, de brancheorganisatie van cloud- en hostingproviders, en ISPConnect, de branchevereniging voor internetserviceproviders), zijn er genoeg ideeën over het helpen van hosters en cloudproviders uit Oekraïne in de oorlog met Rusland. Bijvoorbeeld met backups en door bedreigde sites in Nederland te hosten.

'Ook willen we onze kennis en tools inzetten om ervoor te zorgen dat informatie vrij beschikbaar blijft als het voor hen ter plekke onmogelijk wordt gemaakt om door te werken. We weten dat een aantal van jullie al bezig is om acties op te zetten voor onze collega's in Oekraïne. Door onze krachten te bundelen, kunnen we (nog) meer bereiken', schrijft het bestuur in een e-mailalert.

De werkgroep Social Responsibility van de Dutch Cloud Community wil het liefst een gezamenlijke actie coördineren om hulp te bieden aan Oekraïense bedrijven. Daarom is er vanmiddag om 16.00 uur een online call om 'ideeën, contacten en goede wil te delen zodat we samen onze collega's kunnen helpen'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-01T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.