Cegeka koopt cloudspecialist DexMach

It-dienstverlener Cegeka neemt DexMach over, een cloud-dienstverlener uit het Vlaamse Temse. Als aanbieder van beheerde diensten is DexMach gespecialiseerd in de ondersteuning van Microsoft Azure. DesMach behoort tot de drie dienstverleners die in België de status van Azure Expert MSP kennen. Twee jaar geleden wonnen de Oost-Vlamingen nog een Microsoft Partner of the Year Award.

Volgens Stijn Bijnens, topman van Cegeka, past de overname van DexMach in het streven om Cegeka’s positie op vlak van de publieke cloud verder te versterken. Cegeka heeft een ambitieuze hybride-cloudstrategie met een belangrijke positie voor de publieke cloud. DexMach wordt het Center of Excellence van Microsoft Azure binnen de Cegeka-groep en zal in eerste instantie als een aparte entiteit fungeren. 
Volgens Karim Henkens, Managing Director van Cegeka Nederland, biedt de expertise van DexMach ook mogelijkheden zijn Nederlandse klanten te ondersteunen in hun migratie naar de cloud. Het bedrijf telt 35 medewerkers. Het overnamebedrag en andere financiële gegevens zoals omzet worden niet bekend gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-08T16:47:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.