Fellowmind koopt Zwolse cloudexpert Synlogic

De Europese Microsoft-partner Fellowmind neemt het Zwolse Synlogic over. Door die acquisitie krijgt Synlogic toegang tot grotere Europese klanten en internationale groeimogelijkheden. Fellowmind voegt op zijn beurt Synlogic-diensten voor cloud-infrastructuur en security aan het aanbod toe.

De overname omvat ook de 25 medewerkers van Synlogic. Het gaat om cloud-architecten en -engineers. Na de overname telt Fellowmind tweeduizend medewerkers verspreid over veertig kantoren in zes Europese landen; 375 daarvan zijn werkzaam in vier Nederlandse steden.

Synlogic-eigenaren Marthijn van den Heuvel en Johan Voerman, die het bedrijf in 2007 oprichtten, blijven bij Fellowmind werken. Synlogic en Fellowmind werkten eerder al samen in verschillende projecten bij klanten.

Synlogic heeft klanten in de gezondheidszorg, financiële sector en automobielbranche. Het bedrijf richt zich op het ontwerpen, implementeren en verbeteren van cloud-omgevingen.

Microsoft

Synlogic deed door de groei van werken op afstand de afgelopen jaren goede zaken. Ook zagen ze de vraag naar security-oplossingen flink stijgen. Volgens Emiel Putman, directeur van Fellowmind, is de overname onderdeel van een groeistrategie waarin een ‘uitgebalanceerd’ portfolio wordt opgebouwd van diensten op basis van het Microsoft-platform.x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-09T12:11:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.