Pillenfabrikant Organon in zee met Cognizant

Partners handen boks

Cognizant gaat Organon, het van oorsprong Nederlandse farmaciebedrijf dat vooral bekend is van de anticonceptiepil, technisch ondersteunen bij de productie. De Indiase-Amerikaanse it-dienstverlener moet de ict - lees SAP - verbeteren. Ook de hele toeleveringsketen van geneesmiddelen wordt onder handen genomen. Hiertoe is een nieuwe meerjarige overeenkomst gesloten.

Cognizant moet ervoor zorgen dat de productielocaties van Organon in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Indonesië beter gaan draaien. Daaronder valt het beheer van Organon's productiesystemen met de SAP's S4/HANA enterprise applicatie-suite. 

Cognizant gaat Organon ook op afstand en op locatie ondersteunen om het real-time inzicht in de leveringsketen te verbeteren, de doorlooptijden te verkorten en producten dus sneller bij de ontvanger te krijgen. De overname van het Ierse Zenith Technologies in 2019 maakte het voor Cognizant mogelijk end-to-end ondersteuning te bieden voor farmaceutische productiesystemen. Inmiddels werkt de it-dienstverlener samen met dertig wereldwijde farmaceutische bedrijven. 

De combinatie met Zenith biedt verschillende Industrie 4.0-mogelijkheden. Zo wordt advies gegeven over een breed scala aan activiteiten variërend van fabrieksontwerp, machinesensor- en controllerinstrumentatie, supervisie en data-acquisitie tot productie-uitvoeringssystemen, batch-automatisering, integratie van enterprise resource planning en managed services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-28T11:50:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.