Solipsis en Iris One nieuwe loten aan Techone-stam

Techone heeft zijn oog laten vallen op Solipsis en Iris One. Solipsis is een managed services provider uit Zaltbommel dat vorig jaar maart samenging met Computron. Iris one uit Rosmalen is een dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie voor het midden- en kleinbedrijf.

Solipsis heeft zich de afgelopen jaren gefocust op ‘het nieuwe werken’ en noemt zich 'cloud-only specialist' op het gebied van Microsoft Office 365 en Microsoft Azure voor het mkb. Het portfolio bestaat uit de pijlers managed services, (Cyber)security, connectiviteit, voip en hosting. Er werken zo'n dertig man bij deze Microsoft Gold Certified Partner.

Iris one levert cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft 365/Azure en beschikt over een sterke achtergrond in unified communications. Volgens de inmiddels oud-eigenaren Lars van den Dungen en Daniël Cirk krijgen klanten van het bedrijf door de overname toegang tot een breder portfolio aan diensten. Dit bedrijf uit Rosmalen  bedient met zo'n vijftig medewerkers ruim 1.300 klanten in Nederland.

Zowel Solipsis als Iris one blijven onder eigen naam als zelfstandige units bestaan binnen de Techone-groep. Het zijn voor het bedrijf uit Rotterdam overnames nummer 28 en 29. Techone wordt in zijn overnamebeleid gesteund door investeerder Nedvest.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-11T12:38:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.