Computable Café met Jan Baan en Ad Nederlof (deel 2)

Computable Café met Jan Baan en Ad Nederlof

In de tweede aflevering van Computable Café spreken Jan Baan en Ad Nederlof over de opkomst van internet. Ze gaan in op de gevolgen van het wereldwijde web voor bedrijfssoftware en zakelijke ict en schetsen hoe data in legacy-systemen met behulp van moderne technologie is te ontsluiten.

Computable Café is een reeks video-interviews met ict-nestors Jan Baan en Ad Nederlof. In de eerste uitzending deelden de ict-ondernemers pur sang hun verhalen over Silicon Valley en kwamen met tips voor Nederlandse ondernemers die het willen maken in de VS.

In de tweede aflevering, die donderdag wordt gedeeld, komt onder meer de opkomst van Salesforce ter sprake. Baan en Nederlof spreken zich uit over ontwikkelingen zoals saas (software-as-a-service) en cloud computing en delen waar het in hun ogen aan ontbreekt in het cloud-aanbod van grote softwareleveranciers die hun on-premise programmatuur naar de cloud hebben gebracht.

Bekijk hier de vooraankondiging.

Aankondiging Computable Café #2 : Opkomst van internet

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-13T10:31:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.