Stem nu op je favoriete ICT-werkgever

Computable 100 verschijnt 15 december

Computable onderzoekt welke ict-bedrijven het beste imago hebben en welke ondernemingen de aantrekkelijkste werkgevers zijn voor Nederlandse ict’ers. Hiervoor roepen we ict'ers op om een oordeel te vellen over 150 door ons geselecteerde bedrijven. Het geven van je mening is mogelijk tot en met 18 mei. De resultaten worden gepresenteerd in de jaargids Computable 100, die op 15 december 2017 verschijnt.

Voor het imago-onderzoek, uitgevoerd door Enigma Research, kan je als ict'er je mening geven over ict-partijen op het gebied van innovatie, kennisniveau en de aantrekkelijkheid als zakenpartner. Dit onderzoek wordt gehouden met ruim 150 ict-bedrijven. Deze zijn geselecteerd op basis van gerealiseerde, verwachtte of geschatte Nederlandse omzet in 2016. De grens voor toelating tot dit onderzoek ligt dit jaar op ongeveer veertig miljoen euro omzet in Nederland. Een andere voorwaarde voor deelname aan het imago-onderzoek is dat het ict-bedrijf minimaal drie jaar actief moet zijn.

Beste werkgever

Computable-lezers kunnen vanaf vandaag ook aangeven hoe ze hun eigen werkgever waarderen. De redactie heeft hiervoor zelf al 648 ict-bedrijven en 740 niet-ict-bedrijven geselecteerd. Uiteraard kun je ook je eigen bedrijf aanmelden als deze nog niet in de lijst staat. In het onderzoek wordt onder andere gevraagd naar de mate van tevredenheid over de doorgroei- en carrièremogelijkheden bij de werkgever, de waardering die de werkgever voor zijn werknemers toont en uiteraard de algemene tevredenheid over de ict-werkgever.

Het invullen van beide vragenlijsten duurt slechts zes minuten. Laat dus je mening horen en draag bij aan de Computable 100!

Deelnemen

Een bijdrage leveren aan het jaarlijkse imago-onderzoek en het werkgeversonderzoek kan tot en met 18 mei 2017. Pak je kans en geef je oordeel!  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-09T11:59:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.